Presentation: Mattias Bredenberg

Mitt namn är Mattias Bredenberg, musiker. Sedan jag började på allvar med musiken(ca 2 år sedan), har det hänt en hel del. Innan jag började på allvar att skriva min egna musik, har jag sjungit i ett band som hette Matt B and the Freaks, vi bytte sedan namn till Moskow Nights. Med detta band har det hänt en hel del positiva grejer, såsom lokal-tv, lokal-radio, spelat på Debaser, samt Seaside. Var dock en period det var alldeles för lugnt för min del, var då jag beslöt mig för att göra nåt av mina egna låtar.

Tillsammans med en mycket bra musiker vid namn Daniel Andersson, även kallad Trashcan Dan, skrev vi klart 8 låtar, för att gå in i studion. Det hela kom att heta Walls of glass, vilket är mer än bara musik. Samarbetar med konstnären Micke Frejd, och meningen är att konsten och musiken ska gå hand i hand. Dessutom är skivan uppbyggd som en historia.

Musiken vi spelar är mycket influerad av Neil Young, Tom Petty, samt en hel del gott från 60-70-talet. Skivan ska förhoppningsvis vara klar inom en månad. Mer info finns att läsa under min blogg på hemsidan...

Mobil: 070-213 13 72
brippen@hotmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar