Presentation: Inga & Cagga Levander

Välkommen till de svenska översättningarna av ”the WingMakers Material” som på engelska finns utgivet på tre websidor WingMakers.com, Lyricus.org och EventTemples.com.
Materialet på dessa tre hemsidor består av totalt mer än tusen sidor tankeväckande innehåll. Här finns exotisk musik, hundratals målningar i originalarbete, animationer, poesi och en förmedling av fundamentala insikter. Helt säkert kommer detta att öppna sinne och hjärta på var och en som läser, lyssnar eller tittar på den här inspirerande kollektionen .

http://www.wingmakers.se/


Vi är två inflyttade pensionärer som nu i över tio år fått njuta av tillvaron i denna vackra och vänliga bygd. Förutom att njuta av tillvaron ägnar vi stor tid åt översättningsarbete och till att skriva böcker. Bokskrivandet har inneburit att som spökskrivare skapa färdiga manuskript och ansvara för bokframtagningen från annan persons intalade material.
Du håller nog med om att tiden går fortare för varje år som går och trots vår ålder ökar även takten i vårt arbete. Men glädjen i att hjälpa till gör dagarna lätta.
Kanske kommer vi och du som läser detta att mötas i något projekt de närmaste åren. Det ser vi fram mot.

Telefon: 0240-64 15 55
cagga.levander@telia.com
 
Adress:
Wahlgärdsvägen 1
77014 Nyhammar


Visa större karta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar